Expertesa
El que vostè necessiti, com vostè ho necessiti
Fem realitat les idees dels nostres clients a partir dels seus requeriments. Podem ser el seu departament d'enginyeria i desenvolupar el projecte des de l'inici, o bé podem dur-ne a terme l'execució de la fase de prototipatge, motlles i fabricació a partir del projecte que ens entreguin, es tracti del producte final o d'un o diversos sub-components amb un muntatge final.
Disposem de partners qualificats per realitzar la recerca bàsica i aplicada, veure l'estat de l'art, assessorament en patents, estudis de factibilitat i viabilitat.
Ens adaptem a la fase que el client desitgi.
Oficina tècnica
El personal de la oficina tècnica el composen en total 17 persones. L'equip esta format per Project Managers, Metròlegs, Enginyers de procés i Enginyers de motlles. Tots ells multilingües.
Inteplast disposa de la ultima tecnologia en quan a programari de dibuix (CAD), programes de simulació (CAE) i de mecanització (CAM).

Serveis:
1. Consultes tècniques generals (materials, geometria, acotació ,etc.)
2. Millores de disseny
3. Millores de procés.
4. Prototipatge ràpid
5. Motlles alumini i acer no trempat

Metodologia pròpia de treball
1. Anàlisis de factibilitat i viabilitat.
2. FMEA de peça, procés i motlle.
3. Revisió de fases APQP.
4. Qualificacions internes
5. Lesson learned program
6. Anàlisis DOE
7. Run & Rate ramp-up safe guard.
Tool-Shop
Concebem i desenvolupem motlles adaptats a les necessitats del nostre client.
Disposem de taller de motlles propi on realitzem els manteniments preventius i curatius, així com les parts de motlle les quals INTEPLAST MEDICAL disposa del know how propi.
Quality Assurance
La precisió i repetibilitat de les mesures és un factor clau alhora d'assegurar la qualitat del producte. INTEPLAST MEDICAL compta amb un laboratori equipat amb tecnologia d'avantguarda en el mercat per assegurar 100% les mesures que han de validar la funcionalitat de la peça.
Disposem de maquines tàctils 3D, equips de visó, engranómetres, càmeres lumíniques, serveis de metrotomografia, programes per realitzar el seguiment estadístic de les dimensions i molts altres.
It optimized support
El sistema nerviós d'INTEPLAST MEDICAL és únic i integrat. Totes els nostres processos funcionen únicament i exclusivament amb SAP. Les estrictes polítiques, avalades per la ISO 27001, garanteixen en tot moment la correcte gestió, confidencialitat i seguretat de les dades dels clients.
La integració dels sistemes informàtics client-proveïdor és el camí de futur.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar