Empresa
Inteplast és una empresa familiar fundada el 1972 tradicionalment present en els sectors automoció, industrial i domèstic. Inteplast Medical neix al 2012 i és la divisió especialitzada del grup en la fabricació de solucions en plàstic pel sector mèdic, farmacèutic i veterinari. Posem a disposició d'aquest, tot el know-how acumulat en més de 40 anys en els altres sectors. Aquesta experiència acumulada, junt amb l'eficiència i la flexibilitat són els pilars que ens permeten oferir solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients complint els alts estàndards de qualitat que requereixen.
Més enllà d'un negoci, Inteplast és una empresa familiar professionalitzada i un projecte industrial a llarg termini, una aposta sòlida, ferma i plenament internacionalitzada, amb la segona generació de la família plenament integrada en la gestió i direcció del negoci.
Els nostres serveis s'adrecen a laboratoris farmacèutics, fabricants de medicació veterinària, OEM's, fabricants de dispositius mèdics, utilitzadors de packaging primari i/o secundari, fabricants de material quirúrgic, consumibles de diagnòstic. Etc.
Missió, visió i valors
Missió
Aportar valor als nostres clients subministrant productes d'elevada qualitat a preus competitius d'acord a les seves especificacions i necessitats amb un aprovisionament global. Crear un partenariat oferint solucions amb la ultima tecnologia.

Visió
Busquem ser competitius al màxim i per això ens recolzem en la màxima qualitat, des de la fase de desenvolupament de producte, fins al procés i servei , treballant amb els estàndards de cada sector.
Això nomes es possible amb l'esforç col·lectiu, el treball en equip, la comunicació permanent amb el client, la pro activitat, la continua recerca de noves solucions i la millora continua. Creiem amb la sostenibilitat i som respectuosos amb el medi ambient i la confidencialitat i seguretat de les dades dels nostres clients.


COMPROMESOS AMB LA QUALITAT
A Inteplast estem convençuts que la qualitat del producte resultant, i de tot el seu procés de conceptualització, disseny i desenvolupament, és el pilar fonamental per satisfer i superar les expectatives dels nostres clients.

Les nostres instal·lacions i maquinària d’última generació garanteixen la màxima precisió i fiabilitat. Així ho avalen també l’ampli ventall de certificacions de què disposa l’empresa, la implicació màxima de tot l’equip que integra Inteplast i un afany per la millora contínua en la recerca de les millors solucions davant els requeriments.
Complim amb les certificacions:
- UNE-EN ISO 9001, de producció estandaritzada sota uns criteris definits a un sistema de seguretat.
- UNE-ISO/TS 16949, de producció en sèrie i peces de recanvi en la indústria de l'automòbil, traslladada al sector medical
- UNE-EN ISO 14001, que garanteix l'existència d'un sistema de gestió mediambiental.
- ISO 13485 de fabricació de dispositius mèdics.
- ISO 27000 de sistemes de gestió de la seguretat de la informació.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar