Per què Inteplast Medical
Sumem els valors de la cordialitat, el compromís i la proximitat, propis d’una empresa familiar, a l’eficiència i exigència de qualitat d’una multinacional.
La nostra filosofia passa per la reinversió de beneficis permanent, que ens permet avançar i anticipar-nos al futur, amb productes i serveis avalats per l’alt nivell tecnològic però també per l’àmplia experiència, eficiència, qualitat i productivitat.

Tecnologia d'avantguarda
Les instal·lacions i maquinària d'última generació de què disposem garanteixen la màxima precisió i qualitat de tot el procés productiu, des de l'etapa de conceptualització, disseny i desenvolupament del producte fins a l'empaquetat i lliurament finals, passant per les fases de simulació, prototipatge o producció.
I+D+i continuada amb partners
Entenem la transferència permanent de coneixement empresa-universitat com un graó indispensable per l'evolució i millora del sector medical, que repercuteix directament en el creixement constant d'Inteplast. Per això apostem de forma permanent per aquesta transferència, especialment en recerca, desenvolupament i innovació i tecnologies de producció. Formem part de la xarxa Centres Tecnològics de Catalunya (TECNIO) i treballem amb partners com fundacions, centres tecnològics, centres d'aprenentatge professional i intercanvis d'estudiants a nivell Europeu guardonats amb el diploma LABEL EUROAPPRENTICESHIP.
Excel·lència operacional
Gestió eficient a tots nivells. Treballem amb el sistema de gestió de la producció Lean Manufacturing que permet optimitzar el flux des de la compra fins a l'entrega. El resultat final va més enllà del lliurament d'un producte més competitiu i de qualitat. La nostra anàlisi de cada projecte sobre el Value Stream Map repercuteix en tota la cadena del client, que pot reduir estocs, millorar-ne la compra i la gestió, incrementar l'estalvi usant envasos retornables... La gestió integral de l'empresa en un entorn SAP garanteix una traçabilitat, flexibilitat, control i gestió òptims, que es tradueixen en més competitivitat per al client.
Solidesa financera
Inteplast és defineix com un projecte industrial a llarg termini. 100% de propietat familiar apostant per la reinversió continuada dels beneficis, formació continua empleats i contribuint socialment amb l'entorn més immediat.
Experiència
Ens avala una trajectòria de més de 40 anys en el sector del modelatge i la injecció termoplastica de precisió, inicialment en el sector de l'automoció, com també ho fa la nostra cartera de clients.
Compromesos amb la qualitat
La qualitat en tot l'entorn de l'empresa és el primer pilar per esdevindré líders reconeguts en el sector. . Així ho avalen l'ampli ventall de certificacions que es mantenen i incrementen amb el pas del temps. Per a nosaltres el millor garant de la qualitat es la implicació del nostre equip en totes les fases de disseny i productives. Diferents eines d'avantguarda (FMEA's, sixsigma, TPM's )formen part del nostre dia a dia.
Expertesa
L'experiència, les instal·lacions productives i l'equip de professionals d'Inteplast garanteixen l'eficiència i rigor en la producció altament precisa de peces plàstiques. L'alt nivell d'automatització dels nostres sistemes d'injecció termoplàstica asseguren un procés de producció estable. El nostre coneixement especialitzat en peces d'alts requeriments dimensionals, tècnics i tecnològicament avançats proporciona la certesa d'un resultat satisfactori pel client.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar