Tecnologies
Injecció i sobre-injecció
Injecció en sala blanca certificada ISO7/GMP C. Produïm sota uns paràmetres ambientals estrictament controlats: pols, partícules microbiològiques, partícules d'aerosols, vapors químics, temperatura, flux d'aire, pressió interior de l'aire, il·luminació...
En aquesta superfície es treballa amb maquinària de modelatge per injecció i robots d'assemblatge i empaquetat, per produir solucions altament especialitzades pel sector mèdic.
• Inteplast disposa de màquines des de 35 Tn a 250 Tn.
• 2 màquines de biinjecció.
• Sobre injecció de peces metàl·liques, imans, eixos de decoletatge, arandeles, etc.
Matèria prima
Inteplast disposa d'un sistema centralitzat de distribució i tractament (deshumidificació i assecatge) de matèria prima. Estem preparats per treballar amb materials commodity (PP, PEHD, PELD, ABS), materials tècnics (POM, PA6, PA66, PBT, PPO, PS, PC) i materials altament tècnics (HTN, PPS,PPSU, PFTE).
Controls per visió
Monitorització total. Control per visió artificial i ús de sistemes anti-errors poka-yokes. La fabricació es monitoritza al 100% amb visió artificial del procés continuat així es tendeix als 0 ppm's, garantint la màxima qualitat i traçabilitat de la producció.
Robots
Cada estació disposa de robot amb la finalitat d'automatitzar el handling de les peces. Disposem de robots cartesians i de 6 eixos que ens permeten realitzar diferents operacions com la separació per cavitat i encaixat automàtic.
Muntatge
Som capaços de dissenyar i produir estacions de muntatge, ja sigui a peu de màquina com estacions complexes. Dins les opcions tenim experiència en marcatge làser, soldadura per ultrasò, empaquetat final, muntatge de juntes, etc.
Inteplast S.A.    Ctra. Camprodon km.2, 17813 Vall de Bianya    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.es    www.inteplast.es
Inteplast CZ.    Prumyslova 8, Verne Industrial Park, 43151 Klasterec nad Ohri    Tel. +34 972 29 30 03    info@inteplast.cz    www.inteplast.cz

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web.

Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. Tancar